Love Rituals Vrouwentempel

 Vrouwentempel in Overvloed

Heb je zin om andere vrouwen te ontmoeten en elkaar te spiegelen in schoonheid, sensualiteit, diepte, sprankeling, spelen, verleiden . . . dan is deze tempelparty helemaal voor jou, Exclusief en Uniek een avond uit.

Samen gaan we het leven vieren!

 

Wat is het?

Een tempelavond en nacht voor vrouwen

Voor wie is het?

Voor vrouwen die buiten het bekende willen, gaan voelen en ervaren. 

Voor vrouwen die zichzelf kunnen dragen

Wat gebeurt er?

Voel je de roep om je te omringen met andere vrouwen. Je schoonheid samen te vieren. En zie je deze schoonheid ook in het kwetsbaar delen in wat er is in het hier en nu. In je tranen, frustratie, humor, sensualiteit, speelsheid.  in Dragen en gedragen worden vanuit alle veiligheid.
Durven vallen in de schoot van de ander. Het is vanuit deze plek dat we dieper kunnen verkennen in onze seksualiteit. Dat deel durven tonen wat zich schaamt of verlangt naar…

We openen dit Love ritual met een cacaoceremonie en jullie worden uitgenodigd om een intentie uit te spreken.

Vandaar uit laten we de avond en nacht ontvouwen. Niets moet en alles mag.

En dan ook voorbij de woorden…jezelf inbrengen in contact, in aanraking, massage, dans en daarin je flow te volgen waardoor energie kan gaan stromen.

Hoe prachtig is het dat iedere vrouw haar eigen kleur inbrengt en de kleuren zich vermengen in ecstasy of love.

En dit alles in de prachtige tempel van mijn huis. Omringd met bloemen, heerlijke tantrische hapjes, bubbels, open haard, mooie muziekklanken.

A woman’s playground full of life, love and light

Datum en bijdrage

Aanvang/ afronding : We heten jullie welkom op Zaterdag 9 November om 19.00 uur en we ronden af zondag 10 November rond 10.30 uur.

Bijdrage is 175 euro inclusief heerlijke hapjes, bubbels, cacao, ontbijt, en overnachting.

Inya en Kara

Deze prachtige tempelavonden organiseer ik samen met Kara

Kara
‘Er zit een diepgeworteld verlangen in mij om mijn oorsprong te leven. Om de oorspronkelijke bedoeling van mijn leven te vinden en vandaaruit uit te reiken naar de ander. Als ik in de ogen van Inya kijk dan zie ik die sprankeling en die diepgang en voel ik me gezien in alles wat mij vormt. Ik herinner ‘mezelf’ elke keer als we samen zijn.

Vrouw zijn betekent voor mij thuis zijn in mijn lichaam. Regelmatig afdalen naar de innerlijke wijsheid die hier aanwezig is. Hiervandaan wil ik me verbinden met jullie.. Samen zijn we een spiegel, en  raken we iets in elkaar waardoor er beweging komt in heelheid en heling. Dat raakt alle aspecten van mijn leven’ 

 

 

Love Bubble

De sfeervolle ruimte voelt heerlijk aan. De openhaard brandt en de kaarsjes zijn aan. Overal staan prachtige bloemen. Tijdens de avond zijn er heerlijke tantrische hapjes en bubbels.

Stay in contact

Voor inspiratie in het hier en nu