Werkelijk vrij

27 Oktober 2019 

Ontdek dat je geen slaaf bent van de voortdurende race naar een beter morgen, maar hoe oneindig perfect je -nu- bent

 

Een ontmoeting

Op 27 oktober nodigen Inya en Joris je uit te ervaren dat vrijheid is wat je werkelijk bent. Je hoeft het niet te worden of leren, maar het is je oorspronkelijke zelf. Een dag lang ontmoeten we elkaar, luisteren, kijken, voelen, steeds vanuit het diepe weten hoe rijk we zijn, hoe compleet we zijn. Onze ratio probeert ons doorlopend te verleiden onszelf als onvolmaakt of niet goed genoeg te zien. Vanuit het niet weten gaan we voelen en ervaren wat er mag ontstaan in het moment. Ieder vanuit haar of zijn eigen wijsheid. Ontdek dat je geen slaaf bent van de voortdurende race naar een beter morgen, maar hoe oneindig perfect je -nu- bent.

 

In samenwerking met Joris Vincken

Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’. Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.

Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.
Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.

Praktisch

Datum: 27 oktober 2019 10.30 – 17.30 Locatie: Hearthouse Bussum

Kosten

150 euro inclusief heerlijke lunch

Joris Vincken

Joris ademt de stilte van zijn hart.
Of het nu tijdens een lezing, satsang of individueel gesprek is, het is steeds een ontmoeting daar waar we zijn, werkelijk zijn, hier in dit moment.

www.jorisvincken.com

 

 

De leegte werd ruimte

In het stoppen met opvullen van buiten, ontdekte ik wat ontvangen betekent. Leegte werd ruimte. De ruimte waarin het leven verschijnt in wat dan ook

 

Wat zeggen anderen

Wat een prachtige dag, alles was aanwezig om weer helemaal terug te keren naar mijzelf. 

Angelique

Stay in contact

Voor inspiratie in het hier en nu