Retreat Awaken your True Nature

Natuurlijk vasten 11-15 Maart 2019

Natuurlijk vasten…in alle rust zijn…laten gaan..& terugvallen in je eigen natuur.

In de rijke natuur van de Ardennen ligt het kasteel Frandeux waar je verblijft terwijl je een reis maakt naar binnen. De prachtige omgeving nodigt helemaal uit om alle prikkels van buiten te laten gaan. Stil te staan bij het oude wat niet meer is, en het nieuwe wat nog geboren mag worden. Adem het leven in  voel de energie dansen in je lichaam

Spend time feeding your soul!

 

Wat is het?

Een detox retreat in de Ardennen van maandag 11 Maart – vrijdag 16 Maart 2019.

Vasten is zo natuurlijk en wordt al eeuwenlang gedaan om te openen, voorbij de mind te gaan, te reinigen en vrij te maken. Met als extra boost dat het je weerstand verhoogt. En dan…na de kuur heb je de mogelijkheid om je voedingspatroon aan te passen op voedsel wat bij jou past. Zo ben je preventief bezig met gezond zijn en gezond blijven

 

Wat kan je verwachten?

Een heerlijke midweek om helemaal tot rust te komen. Met een prachtig team zullen we er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo zijn er minimaal twee keer per dag groepssessies zoals, meditatie, dans, wandelingen, massages, sauna, satsang enz.. 

Deze week begeleid ik samen met Nicole Benschop. www.detoxcoachgooiland.nl

Praktisch

Aankomst maandag 11 Maart vanaf 17.00 uur.

Vertrek vrijdag 15 Maart om 11.00 uur

Alle praktische info over de voorbereiding, het afbouwen, het vasten zelf en de opbouw sturen wij via de emai naar jou toe.

Kosten

1 persoonskamer / basic 675 euro/ met toilet 725 euro/ douche en toilet 775 euro.

2 persoonskamer / basic 625 euro/ met toilet 675 euro/ douche en toilet 725 euro

Locatie

Chateau Frandeux

Rue des Pelerins 4

5580 Mont-Gauthier, België

Zin om jezelf te zijn?

Alle ruimte en rust om helemaal jezelf te zijn. Je hoofd leeg te maken en samen te vallen met je eigen natuurlijke ritme. 

There is no wifi in nature but I promise you will find a better connection

 

Warm welkom

Het prachtige chateau is sfeervol ingericht. De kaarsjes branden en bij het haardvuur heten we jullie van harte welkom. 

 

 

Wat zeggen anderen

Wat een prachtige week, alles was aanwezig om weer helemaal terug te keren naar mijzelf. 

Angelique

Waarom Inya?

Sinds het jaar 2000 begeleid ik detoxweken. Zo ben ik 17 jaar verbonden geweest als kuurleider met Kuuroord De Schouw. En heb ik ook mooie detoxweken voor vrouwen mogen geven in Portugal bij Conmigo. Maar het werd tijd om mijn vleugels uit te slaan en eigen weken de gaan organiseren.

Mijn passies komen tijdens deze retreats helemaal samen. Al mijn ervaringen zal ik waar passend inbrengen. Van lichaamswerk, tot tantra en non-dualiteit.

Alles om jou een onvergetelijke reis te geven!

20 jaar ervaring in detox weken begeleiden

Een veilige bedding om je aan over te geven

Vrijheid

Niets moet…er is alle ruimte om er helemaal je eigen week van te maken.

Fris en sprankelend

Met het vasten als basis, krijg je verder een boost aan nieuwe inspiratie 

Tijdens een vastenkuur heb ik mogen kennismaken met Inya. wat een belevenis en rijkdom om deze warme vrouw als groepsleidster te mogen hebben. Inya geeft de groep vanuit haar eigen veiligheid een basis en is liefdevol betrokken bij een ieder. Wat ik als heel prettig heb ervaren is de lichte energie. Ze is vrolijk , brengt humor en lichtheid in de groep.

Anoushka Ebbinge

Wat een mooie, inspirerende week, alles was aanwezig om weer terug te keren naar mijzelf. Al die tegenstrijdige gedachtes en de beperkingen die ik zolang mijzelf oplegde, werden duidelijk. Gedragen in een warm bad, in vertrouwen loslaten, en overgeleverd aan de adem en haar natuurlijke ritme. De kracht die ik voelde wees mij de weg, de vrouwelijkheid en sensualiteit, ik voelde het in iedere vezel. De lichtheid van het bestaan voelen en leven vanuit het hart, dat is wat Inya mij heeft meegegeven.

Angelique

Nog steeds aan het nagenieten van een fantastische week. Een week van bezinning om naar binnen te kunnen keren, om daar weer op diep niveau contact te maken met dat, wat er in mij leeft. Ondanks het vasten werd het een week in overvloed. De prachtige omgeving, de mooie  en vooral krachtige oefeningen, adem en danssessies hebben veel aangeraakt en losgemaakt. Jouw bezielende begeleiding heeft mij naar een hoger level getild!!

Hennie

Stay in contact

Voor inspiratie in het hier en nu