top of page

Zomer 2024 'De Vrije Ruimte'




De vrije ruimte


De laatste maanden begeef ik mij veel in de natuur, in de rust en overgave. Hier en nu waar ik al de overvloed ervaar in de vrije ruimte.

De wandeling waarin er alsmaar realisaties binnenkomen over mijn levenspad. De sluiers die zijn opgetild en mij helder laten zien. Oude lagen van schuld en schaamte die van mij zijn afgegleden. Lagen uit de overleving van onderdrukking uit de vrouwenlijn. Lagen van niet waardig zijn. Lagen van paniek en diepe angsten.


Hier en nu waar de woorden flow en moeiteloosheid werkelijk betekenis krijgen, puur door te ervaren en belichamen. Hier en nu ‘thuis zijn’ om de volgende stap te ontvangen en hoe hiermee de levensstroom vol in beweging is. Ontvangen en schenken. Schenken en ontvangen.

Sinds een aantal weken deel ik dagelijks mijn inspiratie via YouTube en hier voel ik zoveel vreugde en lichtheid in.


Het trouw zijn aan ons hart draagt geen enkele logica in zich. Het vraagt een diep vertrouwen van binnen om steeds weer te springen in het onbekende. Overgave aan het mysterie van het leven en hoe hier het ontvangen begint.


Deze keer een korte blog. Puur omdat er niet zoveel woorden door mij heen stromen om te schrijven. Mocht het jou inspireren dan kun je mij deze zomer uiteraard volgen op mijn YouTube kanaal.


Zomerprogramma 'De Vrije Ruimte'


Deze zomer bied ik een prachtig zomeraanbod aan. Quality time voor jou en/of jullie samen als koppel.

Voor mensen die nog niet eerder met mij gewerkt hebben is er ‘een  eerste ontmoeting’.

Voor mensen die al bekend zijn met mijn werkwijze en visie en graag verder willen ontdekken in tantra, zelfrealisatie en daarmee leven vanuit oneindige potentie is er een vervolgaanbod.

In het zomerprogramma meer informatie hierover.


Voor nu wens ik iedereen een prachtige zomer.


Liefs Inya

 






 

 


 

 








Comments


bottom of page