Weekend

21-23 Mei 2021

 

Een prachtig weekend van binnen naar buiten.

Bevrijden en Vieren

All in one

 

Binnenste Buiten 

Dit weekend krijg je de uitnodiging om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen. We reizen met het plantenmedicijn San Pedro.

Dit weekend gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde.

Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie.

Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je gift te delen met de wereld om je heen?

De verbinding met de groep kan van ware betekenis zijn dit weekend. 

Daar waar andere plantenmedicijnen met name de reis naar binnen maken, is San pedro een ware verbinder die je met twee voeten op de grond zet. 

Practisch

Dit weekend verblijven we op de prachtige locatie van Finca Vrij Scharendijke (provincie Zeeland) Heerlijk in de natuur( er is een enorme permacultuur tuin) en dicht bij het strand.

Aanvang vrijdag 21 Mei om 19.00 uur. Afronding zondag december rond 15.00 uur.

Je deelt je appartement met 2 of 3 of 4 andere personen. 

Kosten: 395 euro

Weekends 2021

21-23 Mei

17-19 september

26-28 november

Huachuma/San pedro

Meer info over het plantenmedicijn

Wat zeggen anderen

Ik heb gedanst, zo vrij, zo vol leven. En klanken van mijn ziel laten klinken.

En gelachen, zo voluit gelachen vanuit het diepst van mijn hart.

 

 De dans van het leven

Het eerste Binnenste Buiten weekend, op het prachtige locatie van Finca Vrij, was voor mij een waar feest! Er was ruimte voor alles wat er in mij leefde en wat gezien wilde worden: mijn verdriet, de liefde, de vreugde, het verlangen naar vrijheid en echt contact. Woorden schieten tekort, toch doe ik hierbij een poging…

 

Bij aankomst was er volop gelegenheid om op mijn eigen tempo te landen en in het lichaam te zakken met dans en ademhaling. Mijn lof aan Inya en haar team hoe zij aanvoelden wat kloppend was voor de groep en hoe zij eenieder uitnodigde om zelf te creëren en manifesteren vanuit een diepe en hart gedragen verbinding. Ik heb gedanst, in het gras gerold, in het vuur gestaard en verbinding gezocht met de prachtige medereizigers vanuit mijn kracht: in aanwezigheid en in rust. Het geheel klopte. Ik heb mijzelf vol mogen ontmoeten, mij verbonden met mijn innerlijk weten, buiten de verhalen om. Ik voelde mij aanwezig en heb doorvoeld en ervaren hoe krachtig dit is, dat dit het fundament is voor mijn creatie. Aan den lijve heb ik gevoeld dat aanwezigheid voor mij niet over veel woorden en prachtige verhalen, heerlijk om op mijn eigen wijze in verbinding te (mogen) zijn! In de nasleep van het weekend leef ik met meer aandacht en focus, in het moment, en laat mij, met meer vertrouwen meevoeren met de stroom van het leven. Ik voel steeds meer dat wanneer ik mijzelf open en laat zien, dat dit voorbij goed en fout gaat, dat het klopt zolang het mijn waarheid is en dat van daaruit alles mag en zal stromen. Ik raad het weekend van harte aan aan eenieder die het leven vol wil leven, zelf wil creëren in diepe verbinding en in ieder moment.

 

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend. 

Rolf Heinst

Sept 2020

 

Dit weekend is een reis, maar niet van ver. het is een reis naar hier. Inya, Mariska en Wolf zijn er en nodigen uit. Alles is welkom en aanwezigheid laat me niet dwalen.

san pedro laat de tijd uitdijen en me vol in het nu belanden. Daar is de keuze aan mij, om naar binnen en naar buiten te gaan. Ik voel mij vrij in de groep, waarin ieder zichzelf draagt. Ik open me. Ik ontmoet anderen, in rust, in tranen, in openheid, in spel, in aanraking, in kracht, in openheid, in ritme, in golven. Diep dankbaar voor verbinding. De ruimte in mij zet uit. Met iedere ademteug, in en uit.

Daniël

September 2020

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend.

 Diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen

Ik heb ervaren hoe ik mijn schoonheid, vrede, stilte, vertraging en liefde kan leven ongeacht de ‘gekte’ en het rumoer van de wereld. Tranen van ontroering.

Dank je wel sister. Jij bent zo mooi puur, krachtig eerlijk en moedig in wie je bent en het leven wat je creëert.

Marianne van den Haak

September 2020