Unieke reis 

 

Een diepe reis naar binnen

Bevrijden en Vieren

All in one

 

Vallen in liefde

Tijdens deze reis krijg je de uitnodiging om diep te verbinden met je ware natuur. Wie ben je voorbij al de concepten, regels, overtuigingen. We reizen met een plantenmedicijn

Deze reis gaat over het heilige huwelijk in jezelf, de verbinding met het mannelijke en vrouwelijke, en dus zelfliefde.

Het is vanuit deze plek dat je oog in oog komt te staan met je ware essentie.

Ben jij er klaar voor om je volle potentie te leven en je gift te delen met de wereld om je heen?

Praktisch

Wat het zo bijzonder maakt is dat deze reis helemaal op jou is afgestemd. Samen overleggen we met welk plantenmedicijn je gaat reizen. Ook is het mogelijk om deze reis samen met je partner te maken. Dat kan zowel op mijn locatie, maar is ook heel goed mogelijk in jou eigen omgeving, of in een huis in de natuur. Ook de tijd en de bijdrage stemmen we samen af.

Wat zeggen anderen

Ik heb gedanst, zo vrij, zo vol leven. En klanken van mijn ziel laten klinken.

En gelachen, zo voluit gelachen vanuit het diepst van mijn hart.

 

 Een hele dag gereisd met een plantenmedicijn. Voorbij de vorm. Dit is wat mij ook zo aantrekt aan Inya. Niets heeft een programma, alles ontvouwt zich in het moment. De kracht van deze dag was in de spiegels van de natuur en de spiegels die Inya mij liet zien. Steeds weer in het hier en nu en dat helpt mij zo om diep te voelen en mijn patronen te zien.
Deze dag heeft mij zo geholpen om kleur te bekennen en in verbinding met de ander mijzelf uit te spreken. Te zien dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer.

Rolf

September 2021

 

 

 

Dit weekend is een reis, maar niet van ver. het is een reis naar hier.  Alles is welkom en aanwezigheid laat me niet dwalen.

san pedro laat de tijd uitdijen en me vol in het nu belanden. Daar is de keuze aan mij, om naar binnen en naar buiten te gaan. Ik voel mij vrij. Diep dankbaar voor verbinding. De ruimte in mij zet uit. Met iedere ademteug, in en uit.

Daniël

September 2020

Wat ik mocht ervaren, ontvangen in deze diepgaande innerlijke reis( met een beetje hulp van het plantenmedicijn San Pedro) was zo rijk, zo puur, zo verbindend.

 Diepgaand in contact gebracht met de essentie van mijzelf, mijn pure innerlijke kind, in het NU met de natuur en in oprechte hartsverbinding met anderen

Ik heb ervaren hoe ik mijn schoonheid, vrede, stilte, vertraging en liefde kan leven ongeacht de ‘gekte’ en het rumoer van de wereld. Tranen van ontroering.

Dank je wel sister. Jij bent zo mooi puur, krachtig eerlijk en moedig in wie je bent en het leven wat je creëert.

Marianne van den Haak

September 2020