Empower your Freedom

De ontwaakte vrouw

Every woman is a  Queen…

 

Elke vrouw kan de koningin over haar eigen leven zijn. Haar eigen stem horen. Het is niet iets wat ze doet, het is wie ze is.  Ze kent haar grenzen en volgt haar eigen pad vanuit haar essentie.  Ze is een vrouw die vanuit het hart leeft en tevens een prachtige stromende seksuele energie heeft. Ze staat in haar eigen licht en haar kanaal is open waardoor ze een verbinding kan maken tussen hemel en aarde.

De waarheid van het moment valt als een absoluut weten rechtstreeks in haar hart, waarmee ze de waarheid kan voelen en dan daalt deze nog verder in haar lichaam, waarmee ze de waarheid ook belichaamt.

 

You are the Queen of this kingdom

and only you know to rule it

 

 

Wat is het?

Individueel traject voor vrouwen die zichzelf willen ontvangen/ontwaken, en hun ware potentie willen leven en delen met de wereld.

Voor wie is het?

Heb jij het verlangen om jezelf te bevrijden, te voelen en te openen vanuit het hart, zodat liefdesenergie kan stromen?
Heb jij het verlangen om jezelf te bevrijden van taboe en angst zodat seksuele energie kan stromen?
Heb jij het verlangen om je volle potentie te leven vanuit authenticiteit?
Is het een yes, dan is deze training op jouw lijf geschreven!

Van Cinderella tot Queen

Je gaat alles ontdekken over de plek van het hart. Op deze plek is er geen verleden en toekomst. Alles is in het hier en nu. Vanuit het hoofd in het hart betekent het loslaten van verhalen. Het gaat over het doorvoelen. Dat wat je ooit beschermd hebt, om de pijn niet te voelen, wil bevrijd worden.
Op het moment dat je bent gaan terugtrekken uit het hart, ben je ook de liefdesenergie gaan blokkeren. De liefde die je eigenlijk in je essentie bent, kun je daardoor niet voelen. Wat er dan gebeurt is dat je het buiten jezelf gaat zoeken. De ander moet jou dan gelukkig maken, en je legt daarmee de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk buiten jezelf.
Iets anders wat er vaak gebeurt is dat we de pijn verdoven, door maar heel hard te gaan werken om vooral niet te voelen.
Wil je thuiskomen in je hart, dan vraagt het om alles te doorvoelen, zonder opnieuw een verhaal ervan te maken. De leegte toe te laten, en in het grote niet-weten te vallen.
Heb je dit een aantal keer ervaren, dan word het steeds makkelijker en leer je de spelregels van het hart.
Vanuit deze plek kun je gaan staan, en openen en ervaren wat jouw waarheid is in het moment. Er valt niets meer te verklaren, uit te leggen of bevechten. Je bent dan de Queen in je eigen koninginnenrijk

Van schaamte naar vreugde

Hoe fijn zou het zijn als je schaamteloos kunt genieten van je sensualiteit en seksualiteit. De levensenergie vol te voelen stromen in je lichaam. Je kunt staan in het spel der verleiding.
Veel vrouwen zijn teruggetrokken in hun seksualiteit. Daar waar er vroeger over grenzen is gegaan, kon je niets anders dan terugtrekken uit je lichaam. Je levensenergie is daardoor gaan vastzitten.
Andere vrouwen zijn soms grenzeloos in hun seksualiteit, maar zijn ook niet in hun lichaam. Dat lijkt heel vrij, maar niets is minder waar.
Om het contact met je eigen seksualiteit weer te voelen, vraagt het om te leren aanwezig te zijn in je lichaam. Diepe heling ontstaat puur door aandacht en aanraking. Zonder iets op te wekken of forceren. Vanuit het hart maak je opnieuw contact. En je leert aanwezig zijn bij al die delen in jou die bevrijd willen worden, en mogen smelten.
Als meisje moest je misschien ook heel braaf en lief zijn. Wat daar onder zit is je levensenergie, die enorm krachtig is. Deze wordt nu opgewekt waardoor ook de wilde vrouw in al haar natuur naar buiten mag komen. Deze levensenergie mag door je hele lichaam gaan stromen.
Op het moment dat je eigen seksuele energie stroomt heb je deze niet meer nodig van je omgeving. Het is een draaiende energiebron in je eigen lichaam. Er valt dan ook niets meer op te wekken, het piekorgasme maakt plaats voor full body orgasme.
Maak je vanuit deze plek contact met je partner dan kom je in een oneindig speelveld en avontuur.

Van doing naar being

De shift maken van ego naar essentie vraagt focus en discipline. Niet één keer maar de hele dag door.
Het vraagt om de leegte te doorvoelen en erbij te blijven. Het werkelijk kunnen ontvangen van je essentie gebeurt als er ruimte is in jou. In het hier en nu zijn. Stoppen met werken en fixen aan jezelf. Er valt nergens heen te bewegen. Er valt ook niets te halen of op te vullen.
Alle overtuigingen, meningen, alles waar je aan vasthoudt, mag je laten gaan. Op het moment dat je je laat gaan, komt er ruimte om je essentie te ontvangen.
Je moet eerst leeg worden om je helder-weten toe te laten. Het rechtstreekse weten wat niets met je hoofd en gedachtes te maken heeft. Alleen het weten is niet voldoende. We mogen ook helder voelen en ervaren. We zijn namelijk mens.
Vanuit deze ruimte ga je ervaren wat je calling is. Waarom ben je hier op aarde? Wat is jouw unieke kwaliteit? Dat wat het meest moeiteloos gaat. Dat wat er door jou heen straalt. Kom je in deze flow dan werkt alles met je samen en kun je gaan creëren wat je wilt. Je wordt master over je leven. Je gaat nu je kwaliteiten delen met de omgeving. Je komt in contact met de overvloed van het leven zelf.

Wat kan je verwachten?

Een hoogstpersoonlijk traject van een half jaar, wat helemaal aansluit bij jou. Het traject bestaat uit:

  •  6 sessies van drie uur verspreid over een half jaar
  •  6 afspraken voor zoommeetings
  •  Het hele jaar gratis toegang tot de ontmoetingen met Inya
  •  Opdrachten waar je thuis mee aan de slag gaat

Kosten

2950 euro inclusief btw half jaar traject ( 3 uur sessies)

3750 euro inclusief btw half jaar traject ( 4uur sessies)

5500 euro inclusief btw jaar traject ( 3 uur sessies)

7200 euro inclusief btw jaar traject ( 4 uur sessies)

Alle trajecten zijn hoogstpersoonlijk. En boven genoemde bedragen zijn een indicatie.

From Cinderella to Queen Bee...

Op het moment dat je hart open is en in verbinding met je seksuele energie ga je ervaren wat een schoonheid je bent. Net als het lelijke eendje wat plots een mooie zwaan blijkt te zijn. Prachtige vrouw het is tijd om thuis te komen en jouw waarheid te belichamen. Je seksuele energie vol te stromen in verbinding met je hart, en te gaan staan in je eigen licht.

For all the women who no longer believe in fairy tales or happy endings, you are the writer of this story. Chin up and straighten your crown. You are the Queen of this kingdom and only you know how to rule it

Het komt naar jou

Op het moment dat ik als vrouw stopte met hard werken en neerzetten, kon ik het leven pas echt gaan ontvangen. Ik was al die tijd mijzelf vergeten,

Before I belong to anyone else I need to belong to me

 

 

Wat zeggen anderen

Dit is een van de meest erotische ervaringen in mijn leven..

Door mijn lijf golven de sensaties van energie…… mijn kundalini is ontwaakt.

Marsika

Waarom Inya?

Dankbaar voor alle hobbels op mijn pad, die mij zo geholpen hebben in het herinneren wie ik als vrouw ben. Mijn reis in het indalen in mijn lichaam, mijn hart te openen en daarbij alles te doorvoelen om de natuurlijke bliss state te ervaren. Mijn levensenergie weer te ontwaken, en daarmee de natuurlijke staat van ecstasy te ervaren. Te staan in mijn licht en daarmee de waarheid van het moment, rechtstreeks te ontvangen en daarmee te manifesteren.

En vanuit deze overvloed deel ik als vanzelf en mag ik het licht schijnen daar waar jij even verdwaald bent.

 

 

 

 

Open your hart and follow your bliss

Voelen en ervaren in liefdevolle aanwezigheid. Relax and unwind

Empower your sexuality

Daal dieper in je lichaam en geniet van je sensualiteit en seksualiteit. You are a powerhouse

Living your full potential

Op het moment dat je thuis bent in je lichaam, ontvang je rechtstreeks.

Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid, open gaan voor dat wat nog niet is ontdekt en aangeraakt!! Diep geraakt door het contact op een zeer hoge bewustzijn. dat kan alleen met mensen die weten wat weten is, wat leven is, wat leven in waarheid is. dat heb ik ervaren in dit traject samen met Inya. Elke vrouw gun ik deze reis met deze hoge priesteres

Astrid

De vrouw in mij zat al jaren ‘veilig’ opgeborgen in een donker hoekje, wachtend om bevrijd te worden. Inya nam mij mee tijdens dit traject. Zij heeft mij geholpen een groot brok oud zeer op te lossen, waardoor er weer ruimte kwam om de Vrouw in mij te ontwaken. En nadat die vrouw vrij was: WAUWWWWW…. Wat een verademing om mij zo te voelen. Wat ben ik een prachtige vrouw!! Alles stroomt weer en het geluk komt nu van binnenuit. Het voelt overweldigend. Om zo een traject te ondernemen had ik naast lef ook iemand nodig waar ik mij veilig bij voel. Ik ben Inya zeer dankbaar. Met haar positieve, vrolijke en zeer vrouwelijke uitstraling Inspireert zij mij enorm.

Sandra

Hoe geef je woorden aan deze fantastische reis…. aangeraakt door de energetische seksuele energie van Inya. En dit alles vanuit zo’n allesomvattende vertrouwdheid en integriteit, dat ik mij volledig kan overgeven. Door mijn lijf golven de sensaties van energie… pure liefdesenergie.

wat dit traject mij gebracht heeft? het geeft mijn leven glans…speelsheid….diepte…

Inya heeft mijn kanaal geopend…. mijn kundalini is ontwaakt

Kara