Spring in het hartenveld

18-20 Juni 2021

Wil jij je vrij voelen in je lichaam?

 

 

Each time women gather in circles with each other, the world heals a little bit more

 

 

 

 

Hartenvrouw ‘spring in het veld’

Heb jij het verlangen om jezelf te bevrijden, te voelen en te openen vanuit het hart, zodat liefdesenergie kan stromen?
Heb jij het verlangen om jezelf te bevrijden van taboe en angst zodat seksuele energie kan stromen?
Heb jij het verlangen om je volle potentie te leven vanuit authenticiteit?
Is het een yes, dan is deze training op jouw lijf geschreven!

Van bedelaar tot Queen

Je gaat alles ontdekken over de plek van het hart. Op deze plek is er geen verleden en toekomst. Alles is in het hier en nu. Vanuit het hoofd in het hart betekent het loslaten van verhalen. Het gaat over het doorvoelen. Dat wat je ooit beschermt hebt, om de pijn niet te voelen, wil bevrijd worden.
Op het moment dat je bent gaan terugtrekken uit het hart, ben je ook de liefdesenergie gaan blokkeren. De liefde die je eigenlijk in essentie bent, kun je daardoor niet voelen. Wat er dan gebeurt is dat je het buiten jezelf gaat zoeken. De ander moet jou dan gelukkig maken, en je legt daarmee de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk buiten jezelf.
Iets anders wat er vaak gebeurd is dat we de pijn verdoven, door maar heel hard te gaan werken om vooral niet te voelen.
Wil je thuiskomen in je hart, dan vraagt het om alles te doorvoelen, zonder opnieuw een verhaal ervan te maken. De leegte toe te laten, en in het grote niet weten te vallen.
Heb je dit een aantal keer ervaren, dan wordt het steeds makkelijker en leer je de spelregels van het hart.
Vanuit deze plek kun je gaan staan, en openen en ervaren wat jouw waarheid is in het moment. Er valt niets meer te verklaren, uit te leggen of bevechten. Je bent dan de Queen in je eigen koninginnenrijk.

Van schaamte naar vreugde

Hoe fijn zou het zijn als je schaamteloos kunt genieten van je sensualiteit en seksualiteit. De levensenergie vol te voelen stromen in je lichaam. Je kunt staan in het spel der verleiding.
Veel vrouwen zijn teruggetrokken in hun seksualiteit. Daar waar er vroeger over grenzen is gegaan, kon je niets anders dan terugtrekken uit je lichaam. Je levensenergie is daardoor gaan vastzitten.
Andere vrouwen zijn soms grenzeloos in hun seksualiteit, maar zijn ook niet in hun lichaam. Dat lijkt heel vrij, maar niets is minder waar.
Om het contact met je eigen seksualiteit weer te voelen, vraagt het om aanwezig zijn in je lichaam te leren. Diepe heling ontstaat puur door aandacht en aanraking. Zonder iets op te wekken of forceren. Vanuit het hart maak je opnieuw contact. En je leert aanwezig zijn bij al die delen in jou die bevrijd willen worden, en mogen smelten.
Als meisje moest je misschien ook heel braaf en lief zijn. Wat daar onder zit is je levensenergie, die enorm krachtig is. Deze wordt nu opgewekt waardoor ook de wilde vrouw in al haar natuur naar buiten mag komen. Deze levensenergie mag door je hele lichaam gaan stromen.
Op het moment dat je eigen seksuele energie stroomt heb je deze niet meer nodig van je omgeving. Het is een draaiende energiebron in je eigen lichaam. Er valt dan ook niets meer op te wekken, het piekorgasme maakt plaats voor full body orgasme.
Maak je vanuit deze plek contact met je partner dan kom je in een oneindig speelveld en avontuur.

Van doing naar being

De shift maken van ego naar essentie vraagt focus en discipline. Niet één keer maar de hele dag door.
Het vraagt om de leegte te doorvoelen en erbij te blijven. Het werkelijk kunnen ontvangen van je essentie gebeurd als er ruimte is in jou. In het hier en nu zijn. Stoppen met werken en fixen aan jezelf. Er valt nergens heen te bewegen. Er valt ook niets te halen of op te vullen.
Alle overtuigingen, meningen, alles waar je aan vasthoudt, mag je laten gaan. Op het moment dat dit gebeurt, komt er ruimte om je essentie te ontvangen.
Je moet eerst leeg worden om je helder-weten toe te laten. Het rechtstreekse weten wat niets met je hoofd en gedachtes te maken heeft. Alleen het weten is niet voldoende. We mogen ook helder voelen en ervaren. We zijn namelijk mens.
Vanuit deze ruimte ga je ervaren wat je calling is. Waarom ben je hier op aarde? Wat is jouw unieke kwaliteit? Dat wat het meest moeiteloos gaat. Dat wat er door jou heen straalt. Kom je in deze flow dan werkt alles met je samen en kun je gaan creëren wat je wilt. Je wordt master over je leven. Je gaat nu je kwaliteiten delen met de omgeving. Je komt in contact met de overvloed van het leven zelf.

Weekend ‘spring in het veld’ 18-20 Juni

Aanvang vrijdag 18 Junil om 19.30 uur afronding 20 juni rond 14.30uur

Locatie: Finca Vrij (zeeland)

Bijdrage: 395 euro

Reclaiming sisterhood...

De speciale ruimte die ontstaat wanneer we alleen met vrouwen zijn, bied je  mogelijk een nieuwe veilige bedding om helemaal jezelf te zijn. Samen te delen met sisters, gezien en gehoord worden. Maar ook aangemoedigd om te stralen en jouw schoonheid en unieke kleuren te laten zien.

I am you, you are me, each in our own way

 

Healing, sensuality Celebration!

“The body can become a vehicle to that which is beyond body, and seks energy can become a spiritual force”

Osho

Wat zeggen anderen

Nooit kunnen bevroeden dat een training met alleen vrouwen zo mooi zou kunnen zijn! Wat een energie; de cirkel was rond en heel sterk. Hier valt geen programma voor te maken. Het gebeurt ‘gewoon’ Dit gaat voorbij de woorden en moet je ‘gewoon’ beleven.

Angela

Waarom Inya?

Dankbaar voor alle hobbels op mijn pad, die mij zo geholpen hebben in het herinneren wie ik als vrouw ben. Mijn reis in het indalen in mijn lichaam, mijn hart te openen en daarbij alles te doorvoelen om de natuurlijke bliss state te ervaren. Mijn levensenergie weer te ontwaken, en daarmee de natuurlijke staat van ecstasy te ervaren. Te staan in mijn licht en daarmee de waarheid van het moment rechtstreeks te ontvangen en daarmee te manifesteren.

En vanuit deze overvloed deel ik als vanzelf en mag ik het licht schijnen daar waar jij even verdwaald bent.

Open your hart and follow your bliss

Voelen en ervaren in liefdevolle aanwezigheid. Relax and unwind.

Empower your Sexuality

Daal dieper in je lichaam en geniet van je sensualiteit en seksualiteit. You are a powerhouse.

Living your full potential

Op het moment dat je thuis bent in je lichaam, ontvang je rechtstreeks

Wat een prachtige training met vrouwen. Inya wist binnen één dag een krachtige vrouwencirkel te maken. Deze training was onvergetelijk, bijna onwerkelijk zo mooi. Vanaf dat het verdriet eruit kon, werd alles zacht en ging mijn energie stromen.

Dank Inya

Justine

 In één woord Wauw!!! Ik heb mij nog nooit zo veilig gevoeld in een groep vrouwen. Ik voel mij herboren, mijn energie stroomt, en ik voel mij vol inspiratie. Wat een helende reis waarin ik alle facetten van mijn vrouw zijn mocht ervaren in een veilige omgeving

Katja

Staan voor wie je bent, alles durven openen in kwetsbaarheid. Elke vrouw gun ik deze prachtige reis.

Astrid