De Kracht van het niet weten

Leven vanuit je hart

De Kracht van het niet weten

Leven vanuit je hart

Het vraagt veel lef om je maskers te laten vallen

Dat wat je ooit zorgvuldig hebt opgebouwd om jezelf te beschermen dient niet meer. Als je dieper zakt in je lichaam blijft voelen en ervaren over.  Helemaal aanwezig zijn in het hier en nu in je. De waarheid van dat moment kan dan ervaren  en ontvangen worden, en het volgende moment sterft deze waarheid. Niets om aan vast te houden. Naaktheid is wat overblijft. De kracht van het niet weten opent de deur in het rechtstreeks ontvangen.

 

 

 

Wat is het?

Dagworkshop in aanwezigheid.

Een dag waarin we gaan ervaren en voelen en in alles aanwezig gaan zijn. We verliezen ons zo snel in verhalen, maar ook in emoties. Deze dag ga je zelf ervaren wat de enorme kracht is van het niet weten.

Deze dag gaat niet over oefeningen of fixen. Er is ook geen programma en daardoor alle ruimte om zelf te komen met wat er in jou leeft. Alle deelnemers dragen als vanzelf bij, en daarbij mogen we dankbaar gebruik maken van wat we elkaar te spiegelen hebben.

De kracht van het niet weten, geeft jou alle ruimte om jouw eigen innerlijke reis te maken. Om te vertrouwen wat er in jou leeft, om daar gehoor aan te geven. Om grenzen te verkennen en verlangens uit te spreken.

Hoe meer je deze innerlijke reis maakt, hoe meer je gaat ervaren dat alles waar je naar verlangt al in jou aanwezig is. En daarmee maak je een einde aan al het zoeken buiten jezelf. 

En daar wordt het verrassend leuk omdat je dan vanuit je essentie gaat leven.

Voor wie is het?

Ben je bereid om de controle meer los te laten, en voel je het verlangen om meer in het hier en nu te zijn, en dan ook echt aanwezig te zijn?

Verlang je er naar om meer je lichaam te ervaren, en de energie te voelen stromen?

Verlang je ernaar om thuis te zijn en een innerlijke rust te ervaren?

Dan zijn deze ‘kracht van het niet weten’  dagen op jouw lijf geschreven

Wat gebeurt er?

Aanwezigheid is het sleutelwoord deze dag. Dat wat vanuit aanwezigheid gezien en gehoord wilt worden krijgt de aandacht. Mag aangekeken en doorvoeld worden.
In de ochtend staat het thema bevrijding centraal en gaat de aandacht diep naar binnen.
In de middag staat het thema essentie centraal en gaat de aandacht van binnen naar buiten.

Wat kan je verwachten?

Wat je kan verwachten is dat er een veilige bedding is, waarin je wordt uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, te voelen en ervaren. En daarin word je dan vervolgens ondersteund om hieraan expressie te geven. Op deze manier komen jouw unieke kwaliteiten vanzelf tevoorschijn.

Een dag van diep ontmoeten, spiegelen en stromen.

Data en Locatie ( max 6 personen)
Middelharnis: Zaterdag 8 Mei en Zaterdag 5 Juni 2021
Tijd: 10.30 uur-17.30 uur 

Bijdrage 175 euro 

Zin om jezelf te zijn?

Ik hoef het niet te weten, een diepe zucht volgt, en alles wat ik geprobeerd heb, al het harde werken, laat per direct los. De ademhaling brengt mij dieper in mijn lichaam. Wat een rust en ruimte, hier kan ik werkelijk in alle intimiteit mijzelf zijn. Dit is thuis zijn. Wat een heerlijke warmte en eenvoud. Een glimlach op mijn mond. Vanuit deze plek kan ik spelen en werkelijk ontmoeten. Hallo mooie jij… zin om mee te spelen?

 

De deur staat open...

De warme bedding van mijn huis, nodigt helemaal uit om diep in te dalen, uit te ademen en daarmee gedachtes te laten gaan. Wat een heerlijke plek…. ik hoef het niet te weten. gewoon-zijn.

Vanuit deze ruimte ontstaat als vanzelf een beweging.  Verbonden met je essentie en tevens helemaal in je lichaam. Hier en nu, dit is vrij zijn en je flow volgen.

Wat een geschenk om samen te zijn in deze ruimte. Als er niets moet, is er alle ruimte dat het in alle natuurlijkheid tot expressie komt. Wat een orkest er dan ontstaat…. hoor je de muziek ook al?

 

 

Wat zeggen anderen

Ik ben ontzettend geïnspireerd door Inya, haar vrijheid, plezier, diepte, en sprankeling, steeds weer in het hier en nu.

Mariska

Waarom Inya?

Mijn hele leven lang ben ik al nieuwsgierig naar wie ik werkelijk ben. Een pad van loslaten en ont-wikkelen. Verhalen laten gaan om dieper te voelen en ervaren. Mijn zoektocht stopte op het moment dat ik mijn werkelijke essentie mocht ontvangen. Al die tijd stond het aan mijn deur te kloppen, ik was alleen te druk met zoeken buiten mijzelf.

Het openen van het hart betekent alles omarmen precies zoals het is, of het nu verdriet is of boosheid, dat niet wegpoetsen maar ervaren zonder er een nieuw verhaal van te maken

De kracht van het niet weten

Ervaren en voelen geeft ruimte aan energie die vrij mag stromen

Vol in aanwezigheid

Een healer is alleen aanwezig zodat de ander kan herinneren wie hij of zij in essentie is.

belichamen van essentie

Alleen weten en voelen van je essentie is niet genoeg, we willen het ook echt als mens ervaren, en het handen en voeten geven.

Ik heb bij Inya ‘de kracht van het niet weten’ dag ervaren. Er was geen vooropgezet programma en dat vond ik heerlijk. Mijn denken kon zich niet vastpinnen op een verwachting, en zo was de dag al begonnen voordat hij daadwerkelijk startte. Inya is zo krachtig omdat ze haar visie op het leven, de liefde, de angsten, het loslaten, communicatie e.d te alle tijden in de praktijk brengt gedurende de dag. Juist door geen plan te hebben vooraf laat ze zien dat ook zij in het diepe springt en werkt met wat er is. Het volle vertrouwen hierin gaf mij vertrouwen dat het OK is om het even niet te weten. Dat je in het ‘niet weten’ mag zijn zonder meteen in te vullen… want wat is het mooi om te kijken wat er dan ontstaat…. Wat was het een prachtige dag vol diepe inzichten in het hier en nu. Wat kon ik mij overgeven, omdat ik weet en voel dat als ik mij laat vallen, zij blijft staan

Mariska

Wat een mooie, ontspannen, liefdevolle verbinding in het NU. Energie die stroomt, alles wat aanwezig mag zijn, diep contact met mijzelf en de ander.

Nicky

Inya is voor mij een teacher, healer en begeleidster van de hoogste stand. Ze werkt met diepe authenticiteit vanuit haar eigen centrum, om de ander te ontmoeten vanuit veiligheid, gelijkwaardigheid en liefde. Omdat ze resoneert met anderen vanuit een pure verbinding legt ze een veilige basis zodat de ander zichzelf kan ontmoeten in liefde, waarheid en vrijheid.

Maegan Gorbett