Hartenveld

Community

Een vrije ruimte

Ik neem jullie heel graag mee in het Hartenveld. Als eerste voel ik dat het Hartenveld een vrije ruimte is. Een vrije ruimte om jezelf te ontmoeten. Om jezelf te ontmoeten in precies dat wat er is. In plaats van uit te gaan zoeken, of een idee te hebben dat iets anders moet zijn, gaat het in het Hartenveld vooral over dat je jezelf welkom heet. Dat je jezelf welkom heet in alle gezichten. Of het nu boosheid is, of irritatie, of verdriet, of enthousiasme of dat het passie is. Om jezelf helemaal nergens meer op af te wijzen. Om datgene wat je eigenlijk verlangt van buiten, in de waardering in je werk, in de waardering in de opvoeding van je kinderen of in je relatie, om dat aan jezelf terug te schenken.

De reis naar binnen

Het Hartenveld is een plek waarin je volledig de reis maakt naar binnen. Om jezelf te bevrijden van alle overtuigingen, om je te bevrijden van al de patronen. Om jezelf te bevrijden van alles waar je zo je best in hebt gedaan, waarin je zo op je tenen hebt gelopen. Om daar vol bij aanwezig te zijn, om het allemaal nog eens een keer aan te kijken. Om het allemaal te voelen en het een plek te geven in je hart. Om niets meer te veroordelen. Om te zien dat alles wat je in de buitenwereld ontmoet een spiegel is. Een spiegel in dat wat er in jou ontmoet mag worden.

In de vrije ruimte is er speelruimte om jouw eigen beweging te volgen. Om te gaan voelen wat jouw hartsverlangen is. Om te gaan voelen wat jouw volgende beweging is. Om jezelf te ontmoeten in verbinding met anderen.

Alle leeftijden

Hartenveld is een plek om schoon schip te maken, om vol aan het eigen roer te gaan staan. Om te gaan voelen dat je de creator van je eigen leven bent. En hoe meer ruimte er vrij komt, hoe meer ruimte je ook gaat voelen om je eigen richting te bepalen. Om helemaal vrij te komen van het systeem wat ons zo lang klein heeft gehouden, wat ons zo lang gevangen heeft gezet.

Hartenveld is een plek voor jong en oud. Een plek voorbij de leeftijd. Een plek voor iedereen die thuis wil komen in het hart en vanuit die plek in vrijheid wil verbinden met anderen. Het is zo belangrijk om te gaan voelen dat je helemaal in je eigen middelpunt komt, om vol aanwezig te zijn in jouw eigen reis. Om vol aanwezig te zijn in jou en daardoor in verbinding met anderen, met je partner, met je ouders, met je kinderen. En hoe de kinderen van deze tijd ook jouw aanwezigheid nodig hebben. Om samen op pad te gaan met jong en oud.

Online community

Het voelt voor mij dat het Hartenveld vol in wording is. Daar waar ik vroeger allerlei plannen maakte, merk ik nu dat het voor mij gaat over steeds meer in het hier en nu blijven, voelen wat ik zelf mag ontmoeten. Voelen in ieder nu-moment wat mijn koers is. Op dit moment gaat mijn aandacht uit naar de individuele sessies en trajecten en daarnaast gaat mijn hart uit naar het bouwen van een Hartenveld online community waar ik mijn reis en sleutels in bevrijding met een groter publiek kan gaan delen.

Op social media kun je mij vinden op facebook. Daar is ook de online (besloten) groep ‘Samen in het Hartenveld’ waar je van harte welkom bent.

Je kunt ook met mij verbinden via you tube. Nu plaats ik er met regelmatig korte filmpjes en als de tijd rijp is zal ik daar ook live gaan spreken

Samen in het Hartenveld

Deze laagdrempelige bijeenkomsten nodigen uit om samen te zijn in waarheid. Op het moment dat we helemaal in het hier en nu zijn gaan we ervaren dat het leven zich als vanzelf aan ons toont. Soms met heel veel plezier en soms in mijn en verdriet. Het gaat niet over verbeteren of fixen, maar volledig aanwezig zijn bij dat wat is. De kracht van het niet weten geeft ruimte om dieper te zakken in je lichaam en te voelen en ervaren. Het is een interactief samenzijn en een directe weg zonder technieken of methoden.