Intimiteit

Als ik dichterbij wil komen, zal ik mijn muren mogen afbreken. Ik bouw een brug van mijn verlangen, Vastberaden loop ik over mijn brug, maar ik ben ook bang, Hier ben ik, kwetsbaar, want ik laat me zien.

Tantra

Het woord tantra stamt uit het sanskriet en is afgeleid van het woord tan, wat expansie, uitbreiden, laten zien en expressie betekent. Tantra is een spiritueel pad naar bevrijding, naar eenwording met alles in en om je heen. Tantra nodigt je uit om als mens de mogelijkheid tot een grenzeloos bewustzijn en potentieëel te gaan leven. Sexualiteit is een essentieel onderdeel in dit spiritueel pad. Het doel van tantra is om mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden, om contact te krijgen met jouw eigen bron en innerlijke wijsheid. Je leert de verbinding te maken tussen je sexuele- en je hartenergie.

Omdat tantra voor mij samenstroomt met shamanisme geef ik ze ook op deze website de naam journeys. Onder Journeys kun je meer info vinden.

De tantrasessies geef ik zowel in Amsterdam als in Zeeland.

Individuele sessie

Een sessie waarin dieper wordt gekeken naar het gebied van intimiteit en sexualiteit. vaak is dit een thema wat in de schaduw ligt, wat je zomaar niet naar buiten brengt. Als je nagaat dat in de sexualiteit de levensenergie zit, kun je ook nagaan dat er veel ingehouden leven zit. Vaak is er veel angst op dit gebied, veel taboes, veel beperkte overtuigingen. tevens zit er onder de oppervlakte ook veel verlangen.

In een veilige setting gaan we dieper op deze onderwerpen in. Via tantrische oefeningen ga je contact  maken met wie je werkelijk in oorsprong bent. Deze sessie geeft je de ruimte om weer in contact te komen met je  natuurlijke staat.
Tarieven:


2 uur massage: 180 euro
3 uur tantrasessie en massage 300 euro
4 uur samen-zijn tantrasessie en massage 400 euro


Het bedrag kan contant betaald worden of per bank. rekeningnummer NL58RABO0122683544 tnv Inya. het is mogelijk om een btw factuur te ontvangen o.v.v coaching. Gelieve de factuurgegevens per e-mail door te geven.       Locatie Amsterdam: Provincialeweg 30 Zuid/Oost


   

Tantrische ruimte Amsterdam.

 

 

Klik hier voor Sessie voor paren