Recensies

Bekijk recensies | Schrijf een recensie

Aantal berichten: 68 Aantal paginas: 7Bericht:
If I look back to Saturday I have lots of different beautiful feelings, from the initial nervousness and curiosity, through to the excitment, then the discovery of the very intense and strong energy flow,until the calmness and peace in the end. A lot of strong emotions, which gave me joy but also left me with the irresistible feeling to want more and more...

Afterwords I felt very energized and much more present to myself. I definitively like to explore more on my new life and journey of tantra.

Thanks for welcoming me Inya


Geplaatst op: 19 Maart 2018
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Lieve Inya,

Wow, met jou heb ik de volle diepte én hoogte ervaren van wat tantra (mij) te bieden heeft. Rust, passie, verstilling, bliss, verdriet, vreugde, liefde, opwinding, humor, een vleugje waanzin… het was er allemaal en het golfde urenlang. Met jou kon écht ik tot mijzelf komen, zonder ego en zonder verstoring van de schil die de maatschappij ons oplegt. In jou zag en voelde ik mijzelf tot in de kern. Leerzaam, mooie inzichten. Woorden zijn eigenlijk niet afdoende om deze reis te beschrijven. Till we meet again!

Love&light,
Frank


Geplaatst op: 8 Maart 2018
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Wij hebben je met bij ons thuis ontvangen voor onze tweede privé sessie met jou. Wij vierden die dag onze huwelijksverjaardag in een sfeervolle setting bij ons thuis met hapjes, bubbeltjes en een lekker warme kachel. Fantastisch om dat samen met jou te beleven. Want, jij hebt ons op een bijzonder professionele, fijne en passionele manier een waar <Love Ritual> laten beleven. Het was enorm bevrijdend omdat je precies aanvoelde dat er bij mij een blokkade was ontstaan door externe omstandigheden en veel stress. Als vanzelfsprekend heb je ons eerst ontdaan van alle zorgen, je hebt onze energie werkelijk laten stromen (wat een oer-gevoel!) en je hebt ons vrij gemaakt alvorens we dan werkelijk helemaal in elkaar konden opgaan. Na deze sessie voelden we ons dan ook echt enorm innig verbonden, energetisch, opgelucht en bevrijd. Inya, we dragen je een warm hart toe en je bent voor ons erg bijzonder. Bedankt!

Geplaatst op: 29 December 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Lieve Inya,
Voor de eerste keer bij je geweest, en wat heb je bij mij een energie losgemaakt! Wis techt niet dat ik dat in mij had!

Het lijkt of ik een nieuw leven ben binnengegaan. Echt super top!

Dank je wel voor jou warme ontvangst en openlijke gastvrouwschap. * * *


Geplaatst op: 27 December 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Lieve Inya,

Mijn eerste sessie met jou was een openbaring. Ik was terug op zoek naar mijn onbevangenheid en mijn vrolijkheid. En die heb ik weer gevonden, maar ik heb nog veel meer gevonden. Jij hebt mij getoond waar ik mijn energie kon vinden, hoe ik mijn energie naar boven kan halen. Mijn leven is sinds onze eerste sessie ongelofelijk veranderd, in positieve zin.

Mijn tweede en derde sessie waren beide keren een feestje :) En ook in deze sessies heb ik veel van je geleerd. Ik ben op een ontdekkingsreis gegaan en jij hebt mij daarbij geholpen. Dank je wel.

Tot snel :)


Geplaatst op: 29 November 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Lieve Inya,

we zijn dit weekend voor een partnersessie bij jou geweest, en hebben een fantastische, spannende, lieve, mooie en bijzondere sessie gehad. Fijn was dat we dit konden doen zonder remming, in een heerlijke omgeving en met jouw begeleiding die tegelijk vertrouwd en maar ook uitdagend was.

We zien elkaar binnenkort weer!!!


Geplaatst op: 13 November 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Wat als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat
jouw ruimte was?
Dit is het gevoel waarmee Inya de ruimte laadt.
Ze is aanwezig, stoort geen moment, reikt aan en is daarin gul en liefdevol.
Ze brengt gelaagdheid aan in de avond met al haar kennis en inzicht waardoor het geen shallow experience wordt en toch is de lach nooit ver weg.
Een avond die je relatie verrijkt en verdiept en daarom kunnen we dit aan iedereen aanraden.
Love Up! Ivo en Dina


Geplaatst op: 31 Oktober 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Dear Inya,
Thank you very much for a pleasant and magical experience.
With wisdom,gentleness,and intelligence, you joined us and gave us a wonderful energy. Your stability and confident have given us a safe space to give expression to what we wanted to strengthen.
We are sending you hugs and looking forwards to our next meeting


Geplaatst op: 30 Oktober 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
Tijdens een vastenkuur bij centrum de Schouw, heb ik kennis mogen maken met INYA. Wat een belevenis, een rijkdom om deze warme vrouw als groepsleidster te mogen hebben. Inya geef de groep vanuit haar eigen veiligheid een basis en is liefdevol betrokken bij een ieder. Wat ik als heel prettig heb ervaren is de lichte energie van Inya. Ze is vrolijk, brengt humor en lichtheid in haar sessies. Ik heb geen persoonlijke sessie bij haar gevolgd, maar kan me helemaal voorstellen dat dat heel bijzonder is én de moeite waard!
Ik weet zeker dat ik Inya nog wel een keer zal ont-moeten. Jammer dat ze haar werkzaamheden stopt bij de Schouw, maar dit zal een mooie nieuwe 'open' weg voor Inya zijn om al haar kwaliteiten neer te kunnen zetten.
Ik ben super blij dat ik je ontmoet heb! Ik werd blij van jouw blijheid! :o


Geplaatst op: 28 Augustus 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adresBericht:
In sessies met Inya leer ik om mij open te stellen en zonder streven sensaties te ontvangen die zij met aanraking en nabijheid bij mij teweegbrengt of mij met oefeningen laat ervaren. Als ik deze sensaties onbevangen kan ontvangen, leer ik niet alleen los te laten, van buiten naar mijn ‘binnen’ te gaan, te voelen dat en wat ik op dat moment ben maar ook open verbinding te voelen. Het gaat daarbij niet op de eerste plaats om seksuele sensitiviteit maar om een wezenlijk en ruimer voelen en ervaren. Ik ontwikkel een soort openheid die niet alleen bestaat in de sessie, maar ook een krachtige basis of ontspannenheid kan zijn van waaruit ik naar buiten kijk. Dank je wel, Inya.

Geplaatst op: 23 Juli 2017
Verwijder dit bericht Beantwoord bericht Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts