Love Rituals weekend 2018

12-14 Oktober

 

 

Graag nodigen wij jullie uit voor dit prachtige weekend voor twee.

 

Een ongekende wereld reis naar binnen. Van jezelf, de ander en elkaar. Een van de laatste echte onberoerde en wilde plekken die er nog bestaat. Relatie rituelen die prikkelen en verleiden om steeds weer in het avontuur van leven en liefde te stappen. Rituelen die uitnodigen om elkaar telkens weer opnieuw te ontmoeten met wat vraagt om gezien, gehoord, en geleefd te worden.

Via relatie rituelen volgen wij het pad der verlangens, ver voorbij de ingang van de grot en de wachters van schaamte en angst die daar staan. Om uiteindelijk de diepere rijke bron van jezelf en de ander te mogen aanschouwen en beleven. Steeds weer vanuit aanwezigheid verlangen te durven uitreiken en delen. De energie die hierdoor vrij komt is ongelofelijk.

Mocht de energie van dit avontuur onvoldoende zijn om de trek naar boven weer te maken, dan bieden wij rituelen die weer naar het licht (ver)leiden. Spelend uitdagen om toch te kiezen voor liefde. Laat het vuur der sensualiteit hoog oplaaien. Voel je stem hernieuwd om nog mooier je eigen levenslied te zingen. Jullie eigen dans weer en meer te dansen.

 Dit weekend de volgende rituelen

- Ervaren van de man/ vrouw polariteit
- Opwekken en stromen van leven, liefde en seksuele energie
- De verborgen kracht van aanwezigheid verkennen
- Dieper duiken in thema’s zoals de maagd en de madonna, of angst en verlangen.
- Kasmirische massage doorstromend naar een heerlijke avond vol van zachte zoete warmte met sauna, hot tub, zwembad en de heerlijke tuin van kuuroord de schouw

 

Kosten:450 euro per persoon inclusief heerlijke maaltijden.
Aanvang en afronding: Vrijdag vanaf 19.00 uur en afronding zondag om 15.00 uur

Locatie: Amsterdam