Love Rituals Opening

Voor koppels die interesse hebben om tantra te gaan ontdekken. Veel koppels die lang samen zijn, leven vaak een beetje langs elkaar heen of zijn in een sleur terecht gekomen. Echt contact en tijd is er nauwelijks voor elkaar. De communicatie gaat langs elkaar heen en beiden voelen zich niet begrepen of gehoord. Er is weinig contact en stroming binnen de seksualiteit.

Tantra gaat over het weer opnieuw openen naar elkaar. Jullie leren de juiste communicatie technieken (inquiry) waardoor er echt aanwezigheid is als je aan het delen bent.

Tantra gaat ook voorbij de woorden, meer in het ervaren. Jezelf weer te durven openen naar de ander, waardoor energie weer vrij kan stromen.

Daar waar vrouwen zich met name hebben afgesloten in hun seksualiteit, hebben mannen zich teruggetrokken in de intimiteit van het hart.

Tantra gaat over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen pijn, angst, maar ook verlangens en te stoppen met naar de ander te wijzen.

Tantra gaat dus niet alleen over seksualiteit, maar vraagt een grote bereidheid om bewust te worden van al je patronen en steeds meer te kiezen voor liefde en leven, ipv angst en overleven.

Kosten 3 uur 380 euro


 

27.png