Celebration of life
April 2019

 


  

Heb jij zin in een heerlijk weekend?
Dit weekend is helemaal in de sfeer van genieten, overvloed, aanraken, dansen, muziek maken, sauna, hottub, buiten vuur, delen, sensualiteit, en een overvloed aan heerlijk kleurrijk eten.

Er is  geen vast programma. Eigenlijk is er niets en daardoor alles, yess de overvloed van het hart, het avontuur van leven. De deur van intimiteit die dan als vanzelf open gaat.
We creëren dit weekend samen, namelijk door helemaal jezelf te zijn. En al wat dan naar buiten wilt komen is welkom om te laten zien, horen of voelen, eigenlijk alles in jou wat tot expressie wilt komen. Dat kan je glimlach zijn, je dans, je aanraking, maar ook je tranen of juist je boosheid,  je sensualiteit en verleidelijkheid.

wij hebben zin om vanuit  aanwezigheid een veilige bedding te creëren waarin jij je helemaal welkom voelt. Wij hebben zin in moeiteloos samen zijn, samen te dansen, aan te raken, elkaar te dragen in het heerlijke warme bad. Zin in de heerlijke sauna, om vervolgens rond het vuur buiten te dansen en je hand vast te houden, samen te huppelen en naakt door het gras te rollen.

Dit weekend zijn er prachtige mensen die mij met hun kwaliteiten gaan ondersteunen.

Ruthanya Avans. DJ,  Music is to the soul what words are to the mind
Dorotha Szyls. Love Angel
Joni Nelis. Food Angel www.joinjoni.nl

Wij hebben zoveel zin om in deze overvloed samen te zijn, jij ook?

Locatie:
Kuuroord de Schouw (Zeeland) Donkereweg 1 Noordgouwe
www.kuuroorddeschouw.nl